Thursday, 27 November 2014

Baling Kembali 2

Assalamualaikum!Hari tu Fiqah dah throwback hari tu.Dan Fiqah hendak throwback lagi!

Wednesday, 26 November 2014

Freebies:Header Cute

Assalamualaikum!Fiqah akhirnya telah buat header sendiri!Dan Fiqah hendak bagi header yang Fiqah telah buat:

Tuesday, 25 November 2014

Ini Bukan Penghujungnya.....

Assalamualaikum.Tak sangka ini entri ke-100 Fiqah.Jadi Fiqah hendak cerita tentang....cuba teka?

Monday, 24 November 2014

Baling Kembali

Assalamualaikum.Hari ini Fiqah hendak throwback semua kenangan di SKBBS.Bermula dari hari pertama sekolah hingga hari terakhir sekolah.2009-2014.Tetapi yang Fiqah ingat jelah.Bukan semua Fiqah hendak tulis.

Friday, 21 November 2014

Thursday, 20 November 2014

Fiqah Sedih..Korang???

Assalamualaikum.Seperti yang kita maklum,hari ni hari terakhir hari persekolah...Fiqah memang tak nak kata apa,Fiqah sangat sedih...

Monday, 17 November 2014

Yeah!Cek menang!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pembaca yang comel,cantik dan tampan sekalian.

 Pagi tadi berlangsungnya Hari Anugerah Kecemerlangan.Dan Fiqah dapat mata pelajaran terbaik Sivik..hehe..

 Punyalah panjang Guru Besar bagi ucapan.Pot pet pot pet jer kerjanya.Pastu,Penasihat Perdana Menteri pulak bagi ucapan.Lagi panjang daripada Guru Besar.Fiqah dah malas nak dengar,Fiqah baca novel My Love->Playgirl.Lawak giler cerita dia.Ada babak sedih,suspen,lawak,mengarut dan macam-macam lagi.

 SElepas majlis itu,budak laki duk main bola apa tah.Sakit gila kut,bola tu kena muka Fiqah.Yang pertama kena dahi, tak sakit sangat,yang kedua tu sakit sangat.Kena pipi.Tapi menangis bila kena dahi,yang kena pipi tu tak menangis pulak.:P

 Finally,hari Khamis ni hari terakhir sekolah.Huhuhu...sedihnya.Kena tinggalkan kawan semua.Tahun depan belum pasti sama sekolah.Waaaaa(menangis)nak jadi darjah satu balik. :'''''''''''''''''''''(

 Baiklah,ini sahaja untuk kali ini.Jumpa lagi.

Wednesday, 12 November 2014

Kita Menang!

Assalamualaikum semua!

 Siapa sangka yang kelas 6 Jati akan menang perlawanan bola jaring dan Futsal!!Oh,dasyat gila kelas Fiqah ni!

 Yang paling hebat,Fiqah jumpa pemain bola sepak Kedah!!!Sorang tu kacak gila...Waaaaaaaa....boleh jadi gila kut.Tapi,kesian pula Fadlan Hazim sebab Fiqah lupakan dia sekejap. :( :( :( :(

 Fiqah ada bukti tau....Sekejap noh....
yang baju kuning tu lah kacak!!! :3

Tuesday, 11 November 2014

Saturday, 8 November 2014

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4).

Haaa!

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman dah masuk edisi yang keempat..Macam biasa la GA ni dibuat sempena untuk memberi penghargaan utk korang yang still datang blog Sally walaupun tuan blog dia tgh sibuk bercuti...So, siapa nak souvenirs daripada Korea..? Hehehe...Kalau nak, sila la ikuti syarat-syarat dibawah ye...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Tak guna punya Virus!

Assalamualaikum!Amboi,dasyatnya tajuk kali ini.Sebenarnya Fiqah rasa sedih sangat.Facebook Fiqah ada virus.

Friday, 7 November 2014