Thursday, 29 January 2015

Kisah di i-KUPS(Part 3)

Assalamualaikum semua!Fiqah sudah kembali. ^______^ Baiklah,Fiqah nak sambung balik...

Saturday, 24 January 2015

Monday, 12 January 2015

Saturday, 10 January 2015

Bukan Semua Perempuan Macam Itu!!

 Assalamualaikum.Mesti kebanyakan orang bila buka fb,keluar isu tentang konsert k-pop tu.

Thursday, 8 January 2015

Kucing sesat >.^

Assalamualaikum.Hai semua.Beberapa hari yang lepas,Fiqah terjumpa seekor kucing.
Tapi ni bukan kucing tu,Fiqah ambil dari google

Tuesday, 6 January 2015

AKU suka MerapU!

Assalamualaikum!Hari ini hendak merapu...


Korang semua pi rumah syida,aku pi tolong mak aku.Haa,seronoklah.Aku nak jumpa Zulfa,Chubby dan Wan.Nak tanya khabor.Mereka tak selalu on fb bila Fiqah on.Chubby pulak tak da fb.Fiqah nak tahu diorang masuk sekolah mana?Wan masuk SMJ ayah aku kata.

 Tengok gambor diorang,gaya sakan.Kalau aku,tudung hitam,baju simple dan seluar jeans atau slack.Malas nak fikiq nak pakai baju apa.Fiqah gaya sakan waktu raya jer.....Budax laki,selfie boleh jer,orang nak tangkap gambar tak bagi.Pastu,semua putih belaka.Pompuan jer.

 Alya masuk SMJ gak.Nampaknya Amanholic bersama.Fiqah ngan orang lain.Bukan mereka berdua.Sedih la jugak.Fiqah ngan Aini,Iman dan Husna.Percayalah,Fiqah akan akward dengan diorang.Biasalah mereka mulut murai,aku.................Wan dan Alya pun sama,tapi aku tak rasa akward.Korang buat baik-baik PT3.Fiqah nak korang masuk SBPI KP jugak.Tak kira!!!!!

 Well,Fiqah tengah tunggu pakej lawan dan hadiah misteri!Esok akan sampai rasanya.Wan dan Alya dah dapat kan?I know lah.Rasanya korang dah habis baca.WAAAA,bosan,bosan,bosan>_< bila sekolah nak mula ni >.< Fiqah tadi tengok tv,Goshop.Tengok pemerah jus.Sedap Fiqah tengok.Sampai lupa nak tengok Jodoh!Fadlan Hazim.....

 Dan Fiqah sudah ada INSTA+afiqahkamal2002  Sekarang,diorang duk post,tukar profile photo jamuan tadi.Hmp,dah dua kali buat reunion.Orang tunggulah 3 tahun lagi ke,5 tahun lagi ke.Baru best rasanya.

 Well,bye!!Sayonara.Selamat tinggal!!!

Monday, 5 January 2015

Sibuk Bzzzzzz........

Assalamualaikum semua >_<

 Hoho,kelmarin tak sempat nak tulis.Hari sebelum pun sama.Well,Belate Happy Birthday to Nabi Muhammas SAW